WIJ HELPEN JE
BIJ ELKE KLUS!

Over ContainerBuddy.nl

We leven in spannende tijden. Hergebruik van zaken wordt steeds meer 'een schone zaak' en het milieu staat meer dan ooit op de agenda bij overheid, semi-overheid én commerciële organisaties. Ongetwijfeld bent u er zelf ook al zakelijke of privé mee geconfronteerd en misschien is het zelfs de oorzaak dat u deze site bezoekt?

Organisaties en particulieren worden linksom of rechtsom steeds meer geconfronteerd met het afval dat we produceren. En meer en meer dringt de vraag zich op wat we daar dan nog mee kunnen. Schuman Recycling, de organisatie achter ContainerBuddy.nl helpt sinds 1930 al vele bedrijven met de oplossing van dit groeiende probleem en dagelijks komen daar nieuwe ondernemingen, stichtingen en verenigingen bij.

Schuman recycling is misschien niet ontstaan uit 'pure liefde voor het milieu', maar onbewust heeft het ons wel altijd bezig gehouden. Aan tafel ging het bij de familie Schuman terugkerend over 'wat mensen toch niet allemaal weggooien' en langzaamaan beginnen we te geloven dat ons bedrijf steeds meer een bedrijf van de toekomst wordt.

Naast opruimers worden we langzaam steeds meer  'beschermers van het nageslacht' en dáár zijn we best trots op!

Jim Schuman, Corné Limpens
ContainerBuddy

Albert Einsteinweg 39
6045 GX Roermond
KVK: 64132420